19 JAAR!

19 Jaar Ervaring

 

19 jaar geleden is Carina Hipke begonnen met Praktijk de Witte Roos in Heemstede. Nu ook in Haarlem-Zuid. Dankzij trouwe en dankbare cliënten heeft zij inmiddels een mooie onderneming als cranio-sacraal therapeut, masseur en natuurgeneeskundig holistisch therapeut. Carina biedt op een zeer breed terrein ondersteuning aan cliënten van alle leeftijden, van prenataal tot en met de laatste levensfase. Zij houdt rekening met wensen, behoeften en grenzen. Vertrouwen en respect staan bij haar centraal. U kunt bij haar terecht met allerlei klachten op geestelijk en lichamelijk gebied. Spierpijn, hoofdpijn, buikpijn, rug/ herniaklachten, whiplash/nekpijn, burnout/overspanning, vermoeidheid, traumaverwerking, dyslexie, ADHD, weinig kontakt met jezelf, verdriet, depressie, hooggevoeligheid, bekkeninstabiliteit, preventie en onderhoud van uw lichaam. U bent ook welkom om gewoon te ontspannen.

lees meer...

Klachten benadert zij vanuit verschillende disciplines. Is fysieke steun nodig, emotioneel, mentaal of spiritueel? Of een combinatie? Carina maakt gebruik van verschillende ontspannende technieken, ondersteund door bachbloesems, Healings arts en Bloemensremedies Nederland,etherische olie, zo nodig supplementen. Zo ook met homeopathische middelen, die lichaam en geest ondersteunen om in balans te komen. Zij werkt alleen met vertrouwde, natuurlijke producten.

Veel mensen hebben in deze jachtige en verwarrende tijd behoefte aan rust, warmte en aandacht. Tijdens een behandeling word je lekker in een deken gehuld en met kruiken verwarmd. Er is ontspannende muziek of juist stilte.

Carina heeft zich de afgelopen  jaren ontwikkeld met onder meer studies op gebied van voetmassage/reflexologie, healing, shiatsu, cranio-sacraal therapie, Hersenontspanning en stress-release. Om deze vergoedingen te behouden na 1 januari 2017 heeft Carina haar opleiding Medische Basis Kennis HBO afgerond om aan de nieuwste eisen van verzekeraars te voldoen. Medische Basis Kennis HBO Bachelor is in 2016 behaald. Dit om u te kunnen ondersteunen op complementaire wijze met reguliere medische kennis. Zij is gespecialiseerd in stressklachten en breinwerk door Cranio.

Gun uzelf iets goeds. Behandeling worden op dit moment door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed door aanvullende zorgverzekeringen. Praktijk de Witte Roos is aangesloten bij beroepsgroepen nl. BATC en NCSV (resp. Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument en Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging).

lees minder

Wilt u graag kennismaken met Carina? 30 minuten kennismakingsgesprek is gratis.

Bel of mail haar! carina@praktijkdewitteroos.nl -06-28738265

 

Comments are closed