Aura-healing

Aura-heling

Praktijk de Witte Roos geeft regelmatig scholing om deze aura heling methode te leren toepassen voor jezelf en/of anderen. Mail Carina voor informatie over cursusdata. Meditatie -avonden om zelf te leren je aura te schonen worden binnenkort georganiseerd.


Het aarden en schonen van je auralagen is belangrijk om beschermd in je lichaam aanwezig te zijn. Door ervaringen kan je je auralagen soms niet aarden en komen er vreemde of ongewenste energieen in je systeem. Je kan emotionele of lichamelijke problemen ervaren, die je niet begrijpt.

Als je hooggevoelig bent kan het voorkomen dat je je niet zo thuis voelt op aarde en is de verbinding met je lichaam niet zo makkelijk.

Drugsgebruik maakt gaten in je aura, zodat je je verbinding met de aarde  en lichaam moeilijker kan maken. Je kan zelfs deels uit je lichaam zijn.

Ik kan je aura opschonen en je kan het zelf daarna leren d.m.v. een meditatie. Het verwijderen van energieen, die niet van jou zijn, kan een grote hulp zijn bij het vinden van wie je bent.

Aura-healing helpt heel goed bij psychische klachten, om beter te aarden, bij hormonale verstoringen, problemen na drugsgebruik. Eigenlijk is het goed voor iedereen.

Behandelingen worden persoonlijk of op afstand gedaan.

Deze schoning wordt geintegreerd in Cranio Sacraal Therapie of Natuurgeneeskundig consult

Bij vragen bel of mail: Carina 06-28738265; info@praktijkdewitteroos.nl

Comments are closed