Massage

Massage bij Praktijk de Witte Roos is een geintegreerd onderdeel van Cranio Sacraal Therapie. Lichaamswerk is een goede manier om contact te maken met jezelf. Na ruim 35 jaar ervaring zie ik de effecten op mensen en ervaar hoe belangrijk respectvolle aanraking is.
Door lichaamswerk kunnen je lichaam en geest zich herstellen. Het helpt je bij overspanning, stress, verdriet, depressie en pijn. Praktijk de Witte Roos kijkt holistisch naar klachten en er is aandacht. Ervaar het eens hoe dit goed samen gaat met ondersteuning door bijv psycholoog of coach.

Sportmassage 

image006Reguliere massage met nadruk op spieren, bloedsomloop, vochthuishouding. Stimuleert de doorbloeding, ruimt afvalstoffen op en maakt stoffen aan waardoor je pijn bestrijdt en je gevoel van welzijn verhoogt. Ontspant het lichaam en de geest. Bij spanning en pijn gebruik ik warme dekens en kruiken en u komt langzaam tot rust. Sportmassage wordt niet vergoed door de verzekeraars.

Algemeen

Een behandeling bij Carina betekent dat je wordt verzorgd met liefde en warmte. Op een zachte matras lig je met een warme deken, warme sokken en eventueel kruik. Plantaardige zuivere olie met biologische etherische olie, speciaal voor jou uitgekozen. Craniosacraal therapie met massage en drukpunten, zorgen voor een optimale ondersteuning van uw klacht.

 

 

 

Comments are closed