Massage

Massage is een goede manier om contact te maken met een ander mens en met jezelf als je het ondergaat. Na ruim 29 jaar werken als gediplomeerd masseur, masseer ik nog steeds met hart en ziel. Ik zou het niet willen missen. Als ik zie hoe iemand ontspannen wordt, en wat voor effect dat heeft op die persoon, word ik helemaal blij.
Tijdens een massage kunnen je lichaam en geest zich herstellen door de diepe ontspanning die er ontstaat.
Gelukkig is er een tendens dat massage steeds gewoner wordt in onze maatschappij.
Preventief bij sport en stress en het helpt bij overspanning, verdriet, depressie en pijn.
Als je geen klachten hebt mag je ook gewoon komen, want het is gewoon heerlijk!! Praktijk de Witte Roos kijkt holistisch naar klachten en er is aandacht en warmte. Gun jezelf een moment van opladen.

Sportmassage *

 

image006Reguliere massage met nadruk op spieren, bloedsomloop, vochthuishouding. Stimuleert de doorbloeding, ruimt afvalstoffen op en maakt stoffen aan waardoor je pijn bestrijdt en je gevoel van welzijn verhoogt. Ontspant het lichaam en de geest. Bij spanning en pijn gebruik ik warme dekens en kruiken en u komt langzaam tot rust.

Intuïtieve massage *

 

Dit is minder technisch, meer geleidt door mijn intuïtie. Er wordt nog meer gevoeld waar en hoe hard/zacht er gewerkt moet worden, via mijn helderweten/voelen zie/voel ik vaak wat er nodig is. Natuurlijk wordt er steeds gelet op wat prettig aanvoelt. Bij koude voeten krijg je warmtesloffen en een kruik.

  • * de massages met een sterretje worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Een Natuurgeneeskundig consult met diverse werkvormen wel.

Comments are closed