De naam

De naam

 

De Witte Roos is voor mij een symbool van universele liefde en transformatie van het lijden. Ook de zuivere weg van de liefde. Ik voel mij verbonden met de Essenen (Egypte en Israël) en Maria Magdalena. Ik ontdekte dat zij lid was van de Orde van de Witte Roos. Dit voelde heel bekend voor mij.

lees meer...

De Witte Roos is verbonden met de vrouwelijke energie in de vallei van Jericho, in Israël, waar ik meerdere malen ben geweest. Het is belangrijk voor de vrede in het Midden Oosten als “de Bron van eenheid en liefde” ook daar weer gaat stromen.

Ik gebruik het Symbool De Witte Roos in mijn werk om mensen te beschermen en te aarden, omdat het ook is verbonden met het eerste chakra. Als dit chakra goed stroomt voel je je veilig en verbonden met het leven hier op aarde. In combinatie met een gouden schaal met daarin een witte roos haal je veel negativiteit weg uit moeilijke situaties in je leven.

lees minder

Visie

 

Met de Witte Roos wil ik mensen holistisch benaderen bij een hulpvraag.

Holistisch is voor mij werken met alle delen van de mens, het lichaam en de geest zijn één.

lees meer...

Het ideaal van Praktijk de Witte Roos is de medemens met liefde te begeleiden op hun pad naar genezing en geluk. Praktijk de Witte Roos biedt verschillende behandelingen zoals Cranio Sacraal therapie en verschillende vormen van massages en healings.

In overleg met u kunnen we een behandelplan samenstellen. Indien nodig werk ik samen met de reguliere- en andere alternatieve hulpverlening waaronder huisarts, osteopaat, fysiotherapeut, traumatherapeut. Samenwerking versterkt en we hebben 1 doel: ondersteuning van de cliënt.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk aandacht en liefde voor de mensen die bij ons komen.

lees minder

Comments are closed