Over de Witte Roos

image006Ik ben Carina Hipke en ben in 2001 met Praktijk De Witte Roos begonnen. Ik ben trotse moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 5 kleinkinderen. Ik werk als Natuurgeneeskundige Holistisch Therapeut, Cranio Sacraal therapeut, masseur en spiritueel hulpverlener/healer en steun mensen op hun weg naar evenwicht en bewustwording.

Ik ben geïnteresseerd in de oorzaak van ziekten en onbalans bij mijn klienten. Aan heelwording en balans werk ik op verschillende manieren.

Mijn ideaal is om met Praktijk “De Witte Roos” (Haarlem en Heemstede) U te steunen op het pad naar gezondheid en geluk.

In mijn werk staan vertrouwen en respect centraal en iedereen is welkom bij mij.  Vanaf de zwangerschap, jongeren, volwassenen t/m de laatste levensfase. Uw behoeften, wensen zijn belangrijk voor mij.

Voor welke klachten: Fysieke- en geestelijke klachten (geest en lichaam zijn een), spierpijn, hoofdpijn, buikpijn, rug/ herniaklachten, whiplash/nekpijn, burnout/overspanning, vermoeidheid, traumaverwerking, dyslexie, ADHD, weinig kontakt met jezelf, verdriet, depressie, hooggevoeligheid, bekkeninstabiliteit, preventie en onderhoud van uw lichaam. Het testen via kinesiologie is mogelijk.  U bent ook welkom om gewoon te ontspannen.

lees meer...

Ik maak gebruik van verschillende ontspannende technieken, ondersteund door Bachbloesems, Healings arts en Bloemensremedies Nederland, (bio)etherische olie, zo nodig supplementen. Zo ook met homeopathische middelen, die de balans van lichaam en geest ondersteunen. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten.

In onze jachtige tijd heeft u wellicht behoefte aan rust, warmte en aandacht. Tijdens een behandeling word je lekker in een deken gehuld en met kruiken verwarmd. Er is ontspannende muziek of juist stilte.

Ik heb o.a. studies gedaan in voetmassage/reflexologie, aurahealing, shiatsu, cranio-sacraal therapie, Hersenontspanning en stress-release. Om vergoedingen van verzekeraars te behouden heb ik de opleiding Medische Basis Kennis HBO afgerond. Medische Basis Kennis HBO BachelorCPION is ook behaald.  De meeste verzekeraars vergoeden mij geheel of gedeeltelijk via aanvullende zorgverzekeringen. Praktijk de Witte Roos is aangesloten bij beroepsgroepen nl. BATC en NCSV (resp. Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument en Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging).

lees minder

Wilt u graag kennismaken met mij? 30 minuten kennismakingsgesprek is gratis. Bel of mail mij! carina@praktijkdewitteroos.nl -06-28738265

 

“Alle kennis of studie is, vergeleken met de diepte van het ervaren, als een druppel water, die in de zee valt”

Klik hier voor een overzicht van opleidingen.

De naam “Praktijk De Witte Roos” is niet zo maar gekozen, klik hier voor uitleg.

Comments are closed